Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Stockholm / Utbildning /

Gå din kurs på STF! Vi har ett stort utbud av kvalitetsäkrade kurser som kan anpassas efter dina behov. Bestäm själv när, var och hur din kurs skall hållas. Efter att ha gått kurs på STF ska du känna att du tagit dig ett steg vidare. Det som tidigare kändes svårt och obegripligt ska ha blivit en del av det som är din kunskap. Välkommen till oss för kompetensutveckling!
Kompetensutveckling hos STF

Addskills erbjuder It-utbildning för IT-tekniker, IT-användare och utvecklare. Företagsutbildning är en kostnadseffektiv och flexibel utbildningslösning där ditt företags behov står i fokus. För att din utbildning hos oss ska ge maximalt resultat har vi en väl genomtänkt lärfilosofi. Vi säkerställer att våra kursledare inte bara vet hur mjukvaran fungerar tekniskt, utan också praktiskt.
It-utbildning

Söker du en coach i Stockholm? Helhetsfokus erbjuder coaching som är en metod att styra, att instruera och utbilda en person eller grupp av människor, i syfte att uppnå vissa mål eller utveckla särskilda färdigheter. Det finns många sätt att coacha. Själva begreppet coaching kommer från den engelske racerstjärnan Sir John Whitmore, som skrivit flera böcker om coaching. Coaching hjälper dig hitta till svaret på följande frågor: Vad vill du? Hur ser det ut nu? Vad kan du göra? Vad kommer du verkligen att göra?
Coach Stockholm finns hos Helhetsfokus

EF erbjuder språkresor och utlandsstudier för ungdomar och vuxna i alla åldrar. Över 100 olika nationaliteter studerar språk vid EF Internationella Språkskolor över hela världen. Du läser språkkurser i engelska, franska, spanska, italienska, tyska eller kinesiska, i kombination med tex Media, Mode, Turism, Hälsa eller Ekonomi. EF Education First startades i Sverige år 1965 och är idag världens största språkutbildningsorganisation.
EF Språkresor

SverigesTalare.se förmedlar föreläsare och artister helt utan mellanhänder. Vanligtvis så brukar en traditionell talarförmedling ta en (dold) förmedlingsavgift utöver föreläsararvodet. Denna avgift kan variera, från tjugo procent upp till långt över hundra procent av föreläsarens arvode. Så arbetar inte vi. Hos oss betalar du ingenting för det vi gör, hela arvodet går till föreläsaren. Inga dolda avgifter, inget fuffens - inga dyra mellanhänder!
Föreläsare

Hos Jensen Education finner du mängder med olika utbildningar, såväl på plats i klassrum som distansutbildning. Besök gärna vår hemsida för mer information om alla kurser och utbildningar.
Distansutbildning

Dra nytta av en språkkurs som är precis rätt för dina karriärbehov. Vi testar noggrant din språknivå och levererar språkkurser som tar dig precis dit du behöver nå. Att lära sig ett modernt språk är roligt och givande. Det kan vara ditt pass till en ny karriär och kanske ett nytt liv utomlands. Vi erbjuder allt från språkkurser till nybörjare till en avancerad språkkurs i franska, tyska och spanska.
Språkkurs med My Academy

Startsidan / Stockholm / Utbildning /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.