Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Skåne / Hotell och konferens /

Via Eurotourism kan du hitta ett hotell i Malmö, du kan i de flesta fall boka och reservera hotellrum direkt. På hemsidan kan du se standarden för det hotell du valt och kanske kika runt på rummen! Vi samarbetar med hotell, hotell-anläggningar och hotellkedjor i hela Malmö.
Hitta hotell i Malmö

Letar ni efter konferenslokaler för er konferens, dagskonferens, event, företagsarrangemang eller utställningslokaler i Helsingborg, Skåne? Vi på Jacob Hansens hus har lokaler för alla tillfällen. Vi har även lokaler för fest och bröllopsfest.
konferenslokaler i Helsingborg, Skåne

Det är inte alltid lokalen som man ska hålla konferensen i är den optimala. Kanske saknar den ordentlig utrustning eller inte är helt anpassad. Vi på Connect IT hjälper dig med och genomför allt från behovsanalys, offert, installation till service och support av er konferensutrustning. Vårt utbud är komplett för allt de som skulle kunna behövas för ett konferensrum. Våra duktiga installatörer installerar utrustningen samt gör alla nödvändiga anpassningar i lokalerna.
Konferensrum Malmö

Startsidan / Skåne / Hotell och konferens /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.