Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Halland / Hotell och konferens /

Den moderna standarden på boendet och konferensavdelningen på Nissaströms Kursgård ger de rätta förutsättningarna för ett bra möte.
Nissaströms Kursgård

Torups Gästgivaregård är ett utsökt gästgiveri som har funnits i Halland ända sedan 1846. Vi erbjuder boende i en lummig och avslappnande miljö, både för privatpersoner och för konferenser. Som konferenslokal fungerar vi utmärkt, om du inte tror oss så är du välkommen att besöka oss, vi har även bilder från våra konferenslokaler på nätet.
Gästgiveri i Halland - Torups Gästgivaregård

Ett underbart hotell i Halland, det är Varbergs Kusthotell. Alldeles utanför entrétrappan till vårt hotell hittar du långsträckta sandstränder och böljande promenadstråk, storslagen solnedgång och friska salta vindar. Och då har vi inte ens börjat prata om vad som ryms inne hos oss.
Varbergs Kusthotell - hotell i Halland

Startsidan / Halland / Hotell och konferens /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.