Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Västra Götaland / Hotell och konferens /

Via Eurotourism kan du hitta ett hotell i Göteborg, du kan i de flesta fall boka och reservera hotellrum direkt. På hemsidan kan du se standarden för det hotell du valt och kanske kika runt på rummen! Vi samarbetar med hotell, hotell-anläggningar och hotellkedjor i hela Göteborg.
Hotell Göteborg

Konferens & Boende Göteborg med en alldels unik miljö intill havet. Bo i historiska byggnader i utkanten av Göteborg där rummen är personligt inredda efter husens förutsättningar och våra gäster har tillgång till kostnadsfritt internet.
Boende Göteborg

City Hotel är beläget på en parallellgata till Göteborgs huvudgata nummer ett. När du rundar hörnet står du nämligen mitt på Avenyn, bland 100-tals butiker och resturanger. Du har gångavstånd till det mesta och vi ligger väldigt nära Liseberg. På City Hote.l har du chansen att välja lite av standarden själv. Du kan välja mellan dusch & WC på rummet, eller nöja dig med tvättställ och då få tillgång dusch och WC i korridoren. Rummen är trevliga och samtliga är utrustade med TV, radio & telefon. Varmt välkommen!
hotell i göteborg nära liseberg

Startsidan / Västra Götaland / Hotell och konferens /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.