Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Stockholm / Hotell och konferens /

På japanska betyder Yasuragi harmoni, inre lugn. Och det är precis vad vi önskar att du upplever när du besöker oss.
Yasuragi - Feng Shui boende

Via Eurotourism kan du hitta ett hotell i Stockholm, du kan i de flesta fall boka och reservera hotellrum direkt. På hemsidan kan du se standarden för det hotell du valt och kanske kika runt på rummen! Vi samarbetar med hotell, hotell-anläggningar och hotellkedjor i hela Stockholm.
Hotell Stockholm

Boka konferens i Stockholm. Sodexo Konferens har hotell på strategiska och vackra platser runt om i Stockholm . Konferensvalvet är en representativ konferensanläggning belägen i de gamla kvarteren vid Hötorget. Den största lokalen är ett vackert valv med anor från början av 1700-talet. Vi erbjuder fyra konferenslokaler med centralt läge i vår huvudstad. Med utsökt läge i storslagen ytterskärgårdsmiljö ligger Nynäs Havsbad, den gamla kurorten som efter en omfattande renovering fått liv igen. Idag är Nynäs Havsbad en exklusiv hotell- och konferensanläggning.
Konferens Stockholm

Startsidan / Stockholm / Hotell och konferens /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.