Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Skåne / Bygg och anläggning /

Det lilla byggföretaget med den stora känslan för service och kvalitet. Vi finns i sydvästra Skåne.
Lidströms byggtjänst

Järn & Bygg Montage startade 1994. Företaget ägs och drivs av Joakim Nordborg. Företaget har specialiserat sig på montagearbeten inom bygg. Järn & Bygg Montage har i dag tre montörer och en montageledare. Företaget har som mål att utföra snabba montagearbeten till mycket hög kvalitet.
Järn & Byggmontage

Vi erbjuder lättskötta pelletsanläggningar och pelletsbrännare, lättsotade vedpannor som givetvis eldas mot ackumulatortankar. Är du ute efter elvärme så har vi marknadens bredaste sortiment av elpannor så som Elomax. Vi har också stort sortiment av elkassetter och elpatroner. På det området är vi marknadsledande. Behöver du byta din oljebrännare så ska du titta närmare på Viking Pro, känd för sin drift- säkerhet och goda ekonomi.
Vedpannor och pelletsbrännare

Icopal AB har det mesta inom taktäckning och takläggning. Skall du ha nytt yttertak så gör ett besök på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med.
Taktäckning

Icopal Entreprenad AB är det ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige. Var affärsidé är: "Att vara en av de ledande aktörerna inom området att skydda byggnaders klimatskärm. Verksamheten ska omfatta tätskikt och lösullsentreprenader. Uppdragen ska utföras med kundernas fulla förtroende och med en lönsamhet som bidrar till företagets utveckling och fortlevnad."
Takläggare

Vi på Takmontage hjälper dig med renovering och omläggning av tak i Malmö, Skåne. Vi kan hjälpa dig med flera typer av takläggning där papptak är en av våra specialiteter. Kontakta oss eller besök vår hemsida för att se vad vi kan erbjuda just dig!Inga uppgifter är för små eller svåra för oss att utföra. Välkommen!
Papptak - Skåne

IVT Center Malmö är en auktoriserad IVT återförsäljare. Det betyder att vi är utbildade på dimensionering av värmepumpsanläggningar och ansvarar för att alla installationer utförs enligt gällande föreskrifter samt av certifierade installatörer. Att handla av oss innebär en trygg framtidslösning från en leverantör som tar fördjupat ansvar.
Värmepumpar i Skåne hittar du hos IVT Center Malmö

Startsidan / Skåne / Bygg och anläggning /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.