Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Skåne / Hem och trädgård /

Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag. Antingen du gör ordning i badrummet, bygger nytt kök eller skall sätta upp några krokar i sovrummet hoppas vi att du finner något som skall passa just din smak och dina behov. Inom de flesta användningsområden får du nytta av Beslagsbodens sortiment av krokar och beslag.
Beslag och krokar från Beslagsboden

AB Kjell-Ingvars har drivits av fyra generationer Dahlqvist och är specialiserade på att odla och sälja sticklingsförökade småplantor. Plantorna säljs i hela Norden, England och norra Tyskland.
Kjell-Ingvars Handelsträdgård

Med ett brinnande intresse för odling i växthus som drivkraft startade vi Classicum Växthus AB år 1993. Hög kompetens och utbildning hos våra medarbetare har sedan starten varit en av våra ledstjärnor. Alla besitter idag lång erfarenhet både i teori och praktik. Växthus / uterum och våra andra konstruktioner såsom glaspaviljonger, orangerier med flera ska både vara vackra och fungera praktiskt ur klimatsynpunkt. I våra två utställningsträdgårdar är våra konstruktioner placerade och monterade både på stenbelagda ytor, mot mur och fasad. På plats får du lättare en uppfattning om hur den tilltänkta konstruktionen kan se ut i en verklig miljö. VÄLKOMMEN!
Nytt uterum och växthus

Hos Willab Garden hittar du uterum för din trädgård. Vi har ett stort sortiment av kompletta uterum, samt tillbehör till uterum och vinterträdgård. Även växthus och drivhus, samt alla andra tillbehör till din trädgård.
Bygga uterum

En underbar butik med inredning i den lantliga, danska och fransk stilen blandad med svensk bondromantik. Här hittar du det lilla extra för ditt hem och trädgård. Välkommen att inspireras!
Fridas gård - inspiration för hem och täppa

NobleTeam erbjuder allt inom natursten- granit, marmor,skiffer, kalksten, sandsten. Våra produkter innefattar allt från golv & vägg plattor, fönsterbänkar, bänkskivor till marksten och markhällar i äkta sten, gatsten, grindstolpar. Vi strävar efter att erbjuda superb service i kombination med låga priser.
NobleTeam -Granit Marmor Skiffer Kalksten

Vi på HomeMaid med ett av våra kontor i Kristianstad jobbar för ledorden; kvalitet, professionalitet, service och kompetens. Vi har ett brett utbud av tjänster inom vårt företag där några av dem vi kan erbjuda dig är Hemstädning, Fönsterputsning, Flyttstädning mm. Vi skräddarsyr tjänsten efter kunden för att kunna erbjuda dig just det du behöver. Det blir ett måste mindre i vardagen som ger mer tid för annat.
Hemstäd Kristianstad

Vårt arbetsområde är Lund/Malmö med omnejd. Kundkretsen utgörs i första hand av privatpersoner, men vi arbetar även mycket med större byggföretag. Vi jobbar nära kunden då vi tycker kundkontakt är viktigt, så att ditt projekt blir precis som du vill ha det. Vi håller alltid en hög kvalité på våra jobb, vår målsättning är att varje kund skall bli nöjd. När du kontaktar oss behöver du inte ha hela bilden klar för dig, vi kommer gärna med förslag och idéer och går igenom ditt projekt i lugn och ro.
Kakel & klinker från Lunds Kakeltjänst

Startsidan / Skåne / Hem och trädgård /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.