Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Stockholm / Sjukvård och hälsa /

Sophiahemmet är det privata sjukhuset för personlig och professionell omvårdnad. Vår mer än hundraåriga tradition är grunden för utveckling av modern sjukvård i en varm och trygg omvårdnadsmiljö.
Sophiahemmet

Ett privatägt litet läkarhus i Spånga med inriktning på företagshälsovård. Presenterar nätreceptionen som har heldygnsöppet.
Lundakliniken

En privatklinik med plastikkirurgi, Gynekologi, Urologi, Spa, behandling av celluliter.
STRANDKLINIKEN

Gustaf Aniansson arbetar på Nackakliniken i Stockholm och är en plastikkirurg med många års erfarenhet inom främst bröstoperationer och bukplastik samt även operation av hudtumörer och missbildningar. Gustaf Aniansson utbildade sig i Sverige och har förutom Sverige även arbetat i Spanien och England. 1996, under perioden då Aniansson arbetade på MAS i malmö, erhöll han idéstipendiet för sitt arbete med utveckling av hudexpander. Tillsammans med andra forskare i Lund tog han även patent på upptäckten av en molekyl i bröstmjölk, vilken dödar bakterier och hindrar dem från att få fäste i svalget. Detta visade sig vara intressant för ett amerikanskt multinationellt läkemedelsföretag, som senare köpte rätten att använda substansen i välling och bröstmjölksersättning.
Gustaf Aniansson

Medicinsk Röntgen är landets största privata röntgenföretag i öppen vård med tio enheter i Stockholm, två i Malmö och en i Västerås. Vi ansvarar också för granskning av mammografiscreeningbilder i Malmö och Lund. Vår verksamhet bedrivs i huvudsak på uppdrag av Stockholms läns landsting, Region Skåne och Landstinget Västmanland.
Mammografi mot bröstcancer

Aleris Äldreomsorg erbjuder tjänster i form av äldreboende, dagverksamhet, hemtjänst och hemsjukvård. Vi har äldreboenden runt om i landet. Vår syn på äldreomsorg är enkel - vi ger våra kunder samma trygghet, respekt och omtanke som vi själva vill ha när vi blir gamla. Aleris Hemtjänst har tio års erfarenhet av hemtjänst i Stockholm med omnejd. Välkommen att läsa mer om våra enheter.
Hemtjänst Stockholm - Aleris

Hos MediStore hittar du många produkter för egenvård och sjukvård. Här finns blodtrycksmätare, kolesterolmätare, kropsfettmätare och stegräknare. Kom in och titta på det breda sortimentet.
www.MediStore.se

Diabetesinfo.se, intressant information om typ 2 diabetes. Information om behanding, kost, symptom mm. Läs mer om hur det är att leva med diabetes och gör diabetestestet. I ordlistan förklaras olika ord och uttryck som har med diabetes att göra.
Diabetesinfo.se

Hörapparatutprovning och butik med hörselhjälpmedel. Vi finns belägna i Stockholm men också på webben där vi säljer bra hjälpmedel för dig med nedsatt hörsel. Bra produkter som kompletterar användandet av en hörapparat.
Hörapparat och utprovning i Stockholm

Skilltreamings Behandlingshem/HVB vänder sig till flickor i tonårsåldern med missbruksproblem och kriminalitetsproblem.
Behandlingshem

När det gäller vaccination är vi Sveriges mest prisvärda klinik enligt en stor undersökning från Aftonbladet. Kontakta oss om du är ute efter förstklassig service och lågpris på läkarintyg hälsokontroll och vaccin. Utöver vaccinationer och företagshälsovård erbjuder vi allmän sjukvård i privat regi i Stockholm.
Vi utför vaccination och läkarintyg i Stockholm!

Personlig assistans? Vänd dig till Särnmark assistans. Vi hjälper dig med assistentersättning med tex administrationen kring personlig assistans. Vi kan tex hjälpa dig med rekryteringen av personliga assistenter så att du hittar assistenter som passar just dig. Vi kan också hjälpa till med löneadministration och bokföring.
personlig assistans

Naturligt erbjuder sina kunder snabb leverans av hälsokost till rätt pris. Hos oss hittar du ett brett utbud av välkända hälsokost - produkter i vår nätbutik.
Hälsokost På Nätet

Startsidan / Stockholm / Sjukvård och hälsa /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.