Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Stockholm / Nöjen /





Vi anordnar Er konferens, personalfest eller annan stor tillställning antingen i våra egna konferens- och festlokaler eller hos Er. Vi hyr även ut glas och porslin. Dagens lunch serveras måndag-fredag. Vi finns på Kungsholmen mitt i Stockholm.
Kungsholmen Konferens & Matsal

Stockholms Bordsuthyrning AB är ett av Sveriges största och äldsta företag som ägnar sig åt möbeluthyrning och porslinsuthyrning, med kontor och lager i Stockholm. Vi erbjuder möbeluthyrning åt mässor samt fester, såsom bröllop. Samarbete sker ofta mellan olika cateringfirmor och eventarrangörer. I lager finns möbler i form av festmöbler och festivalmöbler, konferensmöbler och mässmöbler. Vi har allt du behöver för ditt bröllop - kontakta oss för möbeluthyrning eller porslinsuthyrning!
Hyra bord i Stockholm

Konstrundan där konstnärer och konsthantverkare har sina ateljéer och verkstäder öppna för allmänheten.
Konst i Roslagen

Remi Charter hyr ut charterbåtar för båtcharter i skärgården runt Stockholm. De båtar vi har till båtuthyrning är m/y Etera och m/s Lime. Dessa båda charterbåtar är lämpliga att hyra till alla möjliga slags arrangemang, såsom kundmiddagar, provningar, fester, bröllop och konferenser. Privatpersoner såväl som företag: kontakta oss för båtuthyrning!
Hyra Charterbåtar - Båtuthyrning

Albertina Catering erbjuder såväl catering för avhämtning eller leverans som möjlightet till att ta del av vår catering-mat i vår festlokal Mäster Mikael. Som catering kan vi duka upp smakfulla bufféer med läckerheter från jordens alla hörn. Vår festlokal lämpar sig för såväl firmafest som bröllopsfest och allt däremellan. Välkommen till Albertina Catering med din beställning!
Festlokal och Catering i Stockholm

Tag på dig flytvästen och med på en båttur och sightseeing som du sent kommer att glömma. Med vår båttur,ribtur hinner du se både Stockholm och skärgården. Utöver detta får du dessutom en sightseeing som slår det mesta.
Båttur, Sightseeing

Birka Event AB har tillgång till Stockholms mysigaste festlokaler. Vår egen festvåning är belägen i Birkastan, och går att hyra fullt utrustad, inklusive catering, underhållning och musik. Birka kan även fixa ditt företagsevent, och har många roliga aktiviteter som sumobrottning, känguruboxning, CD-inspelning, skärgårdsturer eller annat kul för ditt företagsevent eller kick-off.
Festlokaler & Festvåningar

Hitta den bästa festlokalen som passar dig hos Lokalagenten. Vi har över 100 olika lokaler att välja på. Vare sig du söker efter en festlokal eller festvåning i Stockholm, är Lokalagenten din bästa hjälp. Läs mer och sök efter din drömlokal på vår webbsida.
festlokal i Stockholm hos lokalagenten

Norrorts Partyservice har möbeluthyrning och porslinsuthyrning i Stockholm. Vi hjälper dig med allt du behöver inför festen - bord, stolar, dekorationer, glas, bestick, tallrikar... Vi har ett brett kontaktnät och kan hjälpa till med det mesta för din fest, oavsett om du ska ha fest hemma, i en festlokal, eller varför inte ute i den vackra skärgården. Kontakta Norrorts Partyservice - vi hjälper till med möbeluthyrning. Du behöver bara njuta av festen.
Möbeluthyrning i Stockholm

Ät billigt på våra restauranger i Stockholm. Med Taste Sthlmskortet kan du äta 2 för 1 på många bra restauranger runt om i Stockholm. Sök efter din favoritresturang i Norrmalm, Södermalm och Gamla stan på vår webbsida.
Restauranger Stockholm

På Annorlunda catering & event levererar vi maten direkt hem till dig eller till företaget. Föredrar du att hämta din beställning gör du det direkt i vårt kök på Jungfrugatan. Hämtningen av det gods som följer med beställningen hämtar vi i överenskommelse med er nästkommande vardag. Beställ catering hos Annorlunda, du kommer inte att bli besviken.
Hyra festlokal i Stockholm

Stockholms Improvisationsteater erbjuder kurser i improvisation och kreativitet. Dessa kurser anordnas under kvällar och helger. På dessa kurser blandas människor från alla typer av yrken och platser i livet. Allt från studenter, läkare mitt i livet och pensionärer. Välkommen du också!
Kurser i teater

Startsidan / Stockholm / Nöjen /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.