Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Stockholm / Sport och fritid /

Avista Språkresor - Sedan 1980 har Avista förmedlat språkresor i hela världen till nöjda deltagare i alla åldrar. Språkresor ger ett unikt tillfälle att studera utomlands. Vi erbjuder språkresor till tjugofem länder och hundra olika orter. Tag tillfället i akt och följ med på en av våra språkresor för att studera utomlands!
Språkresor utomlands

Greiffs grundades i början av 50-talet och är idag ett väletablerat konfektionsföretag som designar och producerar sportkläder, fritidskläder, skidkläder och outdoorkläder under det egna varumärket TUXER. Huvudkontoret ligger i Solna och vi finns idag representerade i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Polen och Ryssland.
Sportkläder & Fritidskläder

En vikingaförening
Föreningen Vittfarne

Här kan du hyra och köpa kajak. Kajakuthyrningen ligger i Stockholms södra skärgård. Vi anordnar även ledarledda kajakturer.
Dalarö Kajak

Åk RIB charter genom skärgården i 40-50 knop för att sedan glida fram mellan kobbar och skär i yttersta havsbandet. Besök en skärgårdskrog eller njut av en picknik. Med RIB båt går det snabbt att åka ut i skärgården och ät en middag på någon av skärgårdens alla krogar. Kombinera middagen med någon aktivitet eller konferens.
RIB Charter

Leksaker på nätet!
Leksaker

Bedriver simskola vuxensim, masters simträning, simteknik för vuxna och tonåringar och för alla nivåer av simkunnighet, vattenvana samt vattenrädsla.
MSD Stockholm Simskola

Börja träna på ett riktigt bra träningscenter i Vällingby. Hos oss på Wordclass gym i Vällingby kan du träna det mesta. Vi erbjuder allt från personlig träning till gruppträning och mycket mer. Besök vårt träningscenter eller kontakta oss genom vår webbsida för mer information om medlemskap
Träningscenter Vällingby

Ibland behöver vi det där lilla extra för att komma vidare. Våra personliga tränare i Stockholm hjälper dig. Det är roligare att vara två, det går lättare om någon peppar, och smidigare om någon guidar dig för att hitta rätt träning. Du sätter själv målen - vi hjälper dig att nå dem! Och oavsett vilket mål du har, ser vi till att du har roligt längs vägen. Välk mmen att kika in på vår sajt och boka ett möte ped personlig tränare i stockholm.
Personlig tränare stockholm

Träning för oss vanliga motionärer Puls & Tränings mål är att skapa en miljö där alla känner sig bekväma. Alla, oavsett tidigare erfarenhet och förutsättning, ska känna sig välkomna. Vi har valt att göra gymmen mindre till ytan i nybyggda lokaler, med bästa butiksläge, senaste maskinella utrustning och max antal platser per anläggning för att undvika kö.
Gym i Stockholm via Puls och Träning

Nordic yacht charter erbjuder båt charter i Stockholms skärgård när den är som vackrast. Vi kan erbjuda både privatpersoner och företag skärgårdskryssningar på Stockholms finaste charterbåtar.
Båt charter i skärgården i Stockholm

Startsidan / Stockholm / Sport och fritid /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.