Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Västra Götaland / Bygg och anläggning /

Bullerbekämparen arbetar för att förbättrad akustik genom bullerdämpning i olika miljöer. Vi har byggt upp vår kompetens kring praktisk bullerdämpning och vår styrka ligger bland annat i flexibilitet och att vi kan åtaga oss större likaväl som mindre projekt från början till slut. Så har ni akustik-problem, vänd er till oss, vi kan bullerdämpning och ljudisolering.
Ljudisolering ger god Akustik

ComfortTeknik utför alla typer av projektering, installation och service på kylanläggningar för god luftkonditionering. Det kan gälla allt från kylutrustningar i mindre butiker och kontor, till inomhusklimat för stora varuhus och kontorsfastigheter som eftersträvar en bättre luftkonditionering. Utöver ventilation har vi stor erfarenhet av bergvärme / värmepumpar och energioptimering i såväl frysanläggningar som kylanläggningar.
Ventilation

GGM startades 1994 av Kenth Holgersson och Tom Åberg, med inriktning mot installation, försäljning och service av gas och gasolanläggningar. I nuläget är vi totalt 4 st i firman, där alla har goda kunskaper och stor erfarenhet inom detta område. Vi är ett auktoriserat gasföretag inom naturgas, stadsgas och gasol. Säkerhet och service har förstås stor betydelse gentemot våra kunder. Gas är en starkt växande energiform, som har under de senaste åren blivit mer och mer uppmärksammat, inte bara då inom restaurangnäringen utan även i det privata hushållet. Vår ambition är att ge våra kunder professionella tjänster med hög servicenivå och flexibilitet.
Gasolkylskåp och gasspisar - GGM

Ljudisolering och akustik är två begrepp som är centrala för Swedac-acoustic. Med dagens kunskap och erfarenhet om buller och dess skadeverkningar, krävs högkvalitativa isolermaterial för att uppfylla industrins krav på ljudkomfort. Swedac's varumärke är en garanti för bullerdämpande produkter av högsta kvalitet, design och kontinuerlig produktutveckling.
Ljudisolering & akustik - Swedac-acoustic.se

Jakobsdal ger dig rätt person på rätt plats inom bl.a. bygg, industri, lager, transport och anläggning.
Jakobsdal AB - Bygg, Bemanning och Transport

Gemo Lagerinredningar saluför ny och begagnad lagerinredning. Våra huvudprodukter är pallställ, hyllställ, grenställ och plastlådor men våra lager är fyllda med allt Du behöver för ett väl fungerande lager. De fyra vanligaste fabrikaten av pallställ lagerhålls. Våra pallställ uppfyller kraven SS-2240 och är kompletta, inklusive erforderliga fästdetaljer och uppmärkningar samt påkörningsskydd. Vi levererar enkelsidiga eller dubbelsidiga grenställ. Många kallar ställagetypen för långgodsställ eller virkesställ, vilket är samma sak. Gällande hyllställ har vi kunskap om över 40 olika modeller och kan hjälpa till med kompletteringar och information till de flesta av dessa. Plåthyllor, lagerhyllor, plockhyllor, hyllställ är samma sak - flexibel och prisvärd förvaring från Gemo. Nytt eller begagnat? Priset får Du på 30 sekunder i vår beräkningsmodul. Bygg ditt hyllställ, pallställ eller grenställ direkt!
Pallställ från Gemo

Alcon tillhandahåller - genom såväl egentillverkning som import - professionell tvättutrustning som högtryckstvättar och industridammsugare och andra städmaskiner. Ni finner oss på Orust på västkusten, där vi haft vår verksamhet sedan 1972. Vi arbetar kundorienterat mot industrin och på fordonsbranschen och vi inreder dessutom biltvätthallar med skensystem, tak- alt. väggbommar eller slangupprullare.
Professionella högtryckssystem

JE Kran & Hydraulik är specialister på skogskranar och hydraulik. Vi är återförsäljare av kranar från många tillverkare, bl a skogskranar från Finska Kesla. Vi säljer även begagnade kranar och utför ombyggnationer av lastbilar.
JEKHAB - skogskranar i Göteborg

Portteknik AB är leverantör av industriportar och snabbrullportar. Tillhandahar ett brett sortiment med grindar, takskjutportar, vikportar och skjutportar. Automatiksystem och styrsystem till portar och grindar. Levererar också lastbryggor och lyftbord samt vädertätningar. Lastbryggor finns som klaffbryggor eller med teleskopisk klaff. Ofta levereras lastbryggan i ett komplett paket där bryggan ligger i en stålkaj som placeras utanför befintlig byggnad. Säljer även och monterar alla typer av rulljalusier och rullgaller. Återförsäljare för Selecta, Svenska Jalusi AB. En stor del av Porttekniks verksamhet är service. Service som både är akut och förebyggande. Det som Portteknik inte vet om industriportar vet förmodligen ingen annan heller. Detsamma gäller kompletterande produkter som lastbryggor, vädertätningar och trafikbommar.
Snabbrullportar - Portteknik AB

Hej & välkommen till vvs-boden.se.Din vvs butik på nätet.Vi är ett företag med mångårig erfarenhet av vvs branschen.Vårt mål är att erbjuda ett komplett sortiment av rör samt övrigt vvs material & verktyg av hög kvalité samt erbjuda snabba leveranser.Saknar ni något så kontakta oss så gör vi vårt yttersta för att få fram det ni söker.Handla online mot faktura,även delbetalning samt kort betalningar.Förutom traditionellt vvs material & rör har vi. . Ackumulatortankar . Badkar . Badrumsmöbler . Brandposter . Bubbel & Spabad . Duschkabiner & Duschväggar . Fläktkonvektorer . Golvvärme . Luftavfuktare . Nödduschar . Omvänd Osmos . Pannor . Pumpar . Radiatorer . Radonavskiljare . Solfångare . Varmvattenberedare . Vattenfilter & Vattenrening . Värmepumpar
Vvs-Boden.se

Schiedel Skorstenar tillverkar och marknadsför skorstenar, stålskorstenar, blockskorstenar och skorstensprodukter på den svenska marknaden. Efter 40 år i branschen besitter vi gedigna kunskaper när det gäller skorstenar och skorstensprodukter. Innan husbygget eller renoveringen är i full gång är det bra att börja fundera över skorstenen. Stålskorstenar resp. blockskorstenar har olika fördelar, vi hjälper dej att ta reda på vilken skorsten som möter just era behov. En blockskorsten passar för alla typer av eldstäder, oavsett om det är en braskamin eller en öppen spis. En stor fördel är att du enkelt kan ansluta flera olika eldstäder i samma skorsten. Vi erbjuder Permeter skorstenar!
Schiedel Permeter skorstenar

BESAB är ett av nordens främsta företag som framställer konstbetong som ger ett behagligt och verklighetstroget intryck. BESAB tillverkar större konstbetongkonstruktioner som inte går att tillverka för hand. Vi kan producera alla olika typer av konstbetong som du kan tänka dig. Ska det se ut som träd, berg eller is? Endast fantasin sätter gränser.
Konstbetong

SRK Stäl och Rörkonstruktioner tillverkar rökgassystem och storstenar främst för industri, men även för villor och andra fastigheter. Vi arbetar både med nybyggnad av skorstenar samt skorstensrenovering och tillverkning av böjar, konor, rör mm för andra användningsområden. SRK är specialister på skorstenar och kan hjälpa till med rörlayout, dimensionering med mera. Vi levererar industriskorstenar i huvudsak i Sverige och Norden men även till andra delar av världen. Kontakta oss och se vad vi kan hjälpa er med.
Skorstenar från SRK

Att sätta in tilläggsisolering på vinden ger en energibesparing och därmed en besparing av utgifter. Tilläggsisolering innebär också ett ökat värde för byggnaden och kan även öka komforten inomhus. Genom att isolera vinden skyddas miljön då koldioxidutsläppen minskas och arbetet för att göra detta är både snabbt och enkelt.
SBI utför isolering av vind

Startsidan / Västra Götaland / Bygg och anläggning /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.