Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Västra Götaland / Sjukvård och hälsa /

På livsportalen.se kan du läsa aktuella artiklar inom området hälsa, kost och motion. Få bra tips på träning som ökar din fettförbränning. Läs om stress och stresshantering och få goda råd om du lider av sömnproblem. Besök även vårt hälsoforum och diskutera allt inom hälsa.
Hälsa & motion

Inom Hälsa i Kubik arbetar vi inom tre områden: hälsoutveckling, sjukgymnastik och arbetsmiljö. Vi är nio erfarna sjukgymnaster och två rehabassistenter. Vi har ett brett spectra av specialistkunskaper inom rygg- och nackproblematik, fysisk aktivitet, träning, stress-problematik, psykosomatiska besvär, neurologi, graviditetsrelaterade besvär och inkontinens.
Friskvård, Sjukgymnastik & Vattengympa i Göteborg & Mölndal

En mjuk behaglig fotmassage som stimulerar nervsystemet. Behandlingen fungerar som hjälp till självhjälp. Kroppen får kraft att fungera som den skall. Bra vid utbrändhet, stress, sömnproblem, huvudvärk, migrän, barnlöshet, övergångsbesvär, magproblem med mera. Kurs och utbildning Hos oss kan du lära dig grunderna i zonterapi. Ett par gånger om året har vi utbildning i zonterapi och massage för husbehov.
Zonterapi kurs och yrkesutbildning

David Privér. legitimerad naprapat ? Specialist i Avancerad Manuell Medicin Grundfilosofin är att erbjuda erfarenhet och högkvalitativ behandling samt ge ett tryggt och individuellt anpassat omhändertagande med snabba resultat vid akut och kronisk rygg-, nack-, led- och muskelvärk.
Citynaprapaten David Privér AB i Borås

Massage är en form av kroppslig behandling som kan utföras på en mängd olika sätt. Vanligen används händerna, På så vis har massage blivit något som kan ges till människor i alla åldrar. Olika tekniker kan användas vid olika tillfällen beroende på huvudsakligt syfte. Det som sker vid en massagebehandling är att ett meddelande skickas till hjärnan, som i sin tur sänder ett svar till kroppen. Beroende på vilken behandlingsmetod som för tillfället utförs kan svaret vara antingen stimulerande eller lugnande.
Riktigt bra massage i Borås!

Startsidan / Västra Götaland / Sjukvård och hälsa /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.